Tervetuloa KMO:n Kevätpäiville 2017!

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi KMO ry:n kevätpäiville maaliskuun lopussa Espooseen. Tänä vuonna KMO tarjoaa koulutuspäivän ruokailuineen jäsenille täysin ILMAISEKSI. Mukaan joukkoon mahtuu 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ohessa aikataulu ja info, jota täydennämme vielä ilmoittautumisajan loputtua. Kevätpäivien yhteydessä on myös yhdistyksen kevätkokous, joten tule mukaan vaikuttamaan ja vuorovaikuttamaan!

 

KOULUJEN MUSIIKINOPETTAJAT RY
KEVÄTPÄIVÄT 2017:
“VAIKUTA JA VUOROVAIKUTA”

Paikka: Näyttelykeskus WeeGee, Paletti (Ahertajantie 5, Espoo)
Aika: la 25.3.2017 klo 11-17
Kevätpäivät on Koulujen musiikinopettajat ry:n jäsenille ilmainen
(sis. koulutus, lounas ja kahvit).

 

OHJELMA

klo 11.00-11.15 Ilmoittautuminen ja tervetulosanat
                          KMO:n puheenjohtaja Maiju Laurila
klo 11.15-12.45 Ideoita vuorovaikutustustaitojen vahvistamiseen luokkatilanteessa,
                          Kouluttaja/tuottaja Elina Strikkinen, Rakata

”Improvisaatiopohjainen vuorovaikutuskoulutus tutustuttaa ilmaisun merkitykseen yhteistyössä. Eri yksiköistä ja erilaisista toimintakulttuureista peräisin olevat ihmiset saattavat nähdä toistensa toimintatavat, mielipiteet ja ideat joko esteinä ja hankaluuksina tai mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Tavoitteena on löytää konkreettisia ilmaisun keinoja saada vuorovaikutus sujumaan mahdollisimman rakentavasti ja mielekkäästi, jotta saman katon alla toimimisesta saataisi lisähyötyä ja jotta kehitys ja uusien toimintatapojen omaksuminen olisi mahdollisimman helppoa ja houkuttelevaa.”

klo 12.45-13.45 Lounas ja kahvit Sis. Deli+Café (Näyttelykeskus WeeGee)
klo 13.45-14.30 Opastettu kokoelmanäyttelyn kiertokäynti: Kosketus

”Kosketus on Saastamoisen säätiön uudistunut kokoelmanäyttely. Näyttely muodostuu kolmesta osasta ja sen ydinteema on ihmisyys. Näyttelyn ensimmäinen osa, Ihminen, tila ja kohtaaminen, käsittelee taiteen kokemuksellisuutta ja vuorovaikutteisuutta keskittyen taiteen kohtaamiseen eli kommunikointiin teoksen ja vastaanottajan välillä. Näyttelyn toisessa osassa, Ihminen, identiteetti ja keho, pureudutaan ihmisyyden peruskysymyksiin. Tässä osassa tarkastellaan kuvataiteen tapoja esittää identiteettiä, kehollisuutta sekä ihmisen suhdetta historiaan ja muistoihin. Näyttelyn kolmannessa osassa, Ihminen ja valta, korostuu ajatus ihmisestä sosiaalisena ja hierarkkisena toimijana osana yhteisöä, yhteiskuntaa, globaaleja valtarakenteita ja ekosysteemiä.”

klo 14.30-16.30 Sävellystyöpaja Kosketus näyttelyn pohjalta
Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lehtori Riitta Tikkanen
klo 16.30-17.00 Koulujen musiikinopettajat ry kevätkokous

ILMOITTAUTUMINEN 28.2.2017 mennessä osoitteessa:
http://tinyurl.com/kevatpaivat17
Koulutukseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

LISÄTIETOJA: koulutus (ät-merkki) koulujenmusiikinopettajat.fi