Jäsenkirje 1/2019

Sähköpostien perillemenon seuraamiseksi olemme tehneet FB:n KMO-ryhmään kyselyn asiasta. Jos seuraat KMO:ta myös facessa, käythän vastaamassa!

Alla ovat maksutiedot KMO:n vuoden 2019 jäsenmaksusi maksamiseen. Yhdistys ei lähetä enää erillistä paperilaskua vaan laskutus tapahtuu näin uutiskirjeen välityksellä luontoa ja jäsenistön varoja säästäen.

KMO:n JÄSENMAKSUTIEDOT 2019
Saaja: Koulujen musiikinopettajat ry
Tilinumero: FI73 8000 1400 1019 12
Eräpäivä: 15.2.2019
Viesti: “Oma nimi, jäsenmaksu 2019”

Summa:
55 € (aineenopettaja ja luokanopettaja)
10 € (opiskelija, eläkeläinen ja työtön)
0 € (KMO:n alueellinen yhteysopettaja)

KMO on ainoa yhdistys joka kokoaa musiikinopettajia valtakunnallisesti yhteen ja pitää koulujen musiikinopetuksen lippua korkealla monin eri keinoin:

järjestämällä valtakunnallisia ja paikallisia koulutuksia
tarjoamalla jäsenille verkostoitumisen mahdollisuuksia
pitämällä yhteyttä päättäjiin meitä koskevissa asioissa
tiedottamalla jäsenistöä.
KMO:n toimintaa ohjaa ajatus, kuinka rakentaa yhdessä toimivan hallituksen ja jäsenten kanssa mahdollisimman paljon hyötyä. KMO:n jäsenenä olet automaattisesti myös Aineopettajaliiton jäsen. AOL:n koulutukset ja tapahtumat löytyvät sivuilta https://peda.net/yhdistykset/aol

KMO:n kevätpäivät 9.–10.3. Tallinnassa!

Tervetuloa KMO:n kevätpäiville 9.–10.3.2019 Tallinnaan. Koulutuspäivät sisältävät laivamatkan Helsingistä Tallinnaan ja koulutuksen Tallinnassa Tallink City -hotellin tiloissa sekä hotellimajoituksen. Toimi pian sillä hotelli- ja laivavarausten takia viimeinen ilmoittautumispäivä on jo 11.2.2019.

KMO:n paikallistoiminta

KMO:n Kevät- ja Syyspäivät ovat suurta musiikin opettajien kansanjuhlaa ja karnevaalitunnelmaa mutta haluamme järjestää myös matalan kynnyksen paikallista toimintaa – kun alueen musiikin opettajat kokoontuvat yhteen, versoo usein spontaania ideoiden jakamista, yhteistyön siemeniä, uusia ystävyyksiä ja paljon muuta. KMO onkin nyt nostamassa jaloillleen paikallisten yhteysopettajien verkostoa (muinaisten piiriasiamiesten hengessä). Yhteysopettajien toimenkuvana on nimensä mukaisesti toimia alkusysäyksenä paikallisille kohtaamisille illanviettojen ja koulutusten merkeissä. Yhteysopettajat on pienenä huomionosoituksena vaivoistaan vapautettu KMO:n jäsenmaksusta toimintavuosinaan.

Esimerkkejä paikallistoiminnasta:

Tampereen alueella ollaan kevään aikana järjestämässä Garageband-koulutusta
Helsingissä Arts equal- hankkeen koulutustilaisuutta
Oulussa oli jo KMO:n, Oulun seudun musiikinopettajien ja musiikkikasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö Mukava ry:n alumni-ilta.
Tiedotamme yhteysopettajatoiminnasta tarkemmin, kun toiminta pyörähtää liikkeelle.

Merkkaa kalenteriin:

Kaustisella järjestetään kesällä kansanmusiikkikurssi yhteistyössä Kansanmusiikki-instituutin kanssa. Ajankohta on: 6.–7.7.2019. Kurssin osallistujat pääsevät halutessaan mukaan myös Kaustisen kansanmusiikkijuhlille 8.7.2019 alkaen.
KMO:n Syyspäivät musisoidaan tänä vuonna Turussa 5.–6.10.2019. Suunnittelu on juuri alkanut ja ehdit vielä hihkaista mahdollisia sisältötoiveitasi osoitteeseen: info@koulujenmusiikinopettajat.fi

Musiikillista vuotta 2019!

Terveisin
Koulujen Musiikinopettajien hallitus
Jouni Haapakoski, puheenjohtaja
puheenjohtaja@koulujenmusiikinopettajat.fi, 040-8697 150